PYYDÄ APUA

Jos kaipaat apua vaikkapa haastavan elämäntilanteen selvittämiseen, jätä meille viesti sivun alaosasta löytyvän lomakkeen avulla.

Raahe, Siikajoki ja Pyhäjoki  – Mukana perheiden arjessa

Erityislasten ja perheiden liikuntakerho

Erityislasten ja perheiden liikuntakerho starttaa taas 10.9.2020.

Ryhmä on tarkoitettu lapsille, jotka liikkuvat itsenäisesti, mutta aikuinen on mukana liikkumassa kaverina. Kerhoon ovat tervetulleita lapset, joiden on vaikea pysyä mukana muissa liikuntaryhmissä. Toiveena on, että lapsen kanssa tuleva aikuinen osallistuisi myös aktiviteetteihin, varsinkin, kun salissa välillä kierretään toimintapisteeltä toiselle. Liikuntakerhossa mukana olevat lapset ovat 6-14 vuotiaita.

Erityislasten liikuntakerhossa harjoittelemme liikunnan perusliikkeitä ja vahvistamme motorisia ja sosiaalisia taitoja pelien, leikkien ja musiikin kautta.

Paikka ja aika: Antinkankaan monitoimitalon liikuntasalissa torstaisin klo 16-17. Liikuntasalin ovi löytyy koulun sisäpihalta, keltainen ovi nro 3.

Ohjaajana toimii Raahen kaupungin liikuntapalveluiden liikunnanohjaaja.

Kerho on ilmainen!  Aloituspäivä: torstai 10.9.2020

Yhteyshenkilö: Anu Mäkinen

Ilmoittautumiset: anu.makinen@raahe.fi, puh. 040 135 6751

Pyydä apua

Tarvitsetko apua omaan tilanteeseesi? Vai kaipaatko apua perheenjäsenen, ystävän tai muun läheisen tilanteeseen liittyen?

Lähetä viesti, me autamme. Verkostostamme löytyy useita kokeneita palveluneuvojia, jotka osaavat vastata kysymyksiisi ja kertoa, mitä kautta apua olisi parhaiten saatavilla. Olemme sinuun yhteydessä viiden arkipäivän kuluessa.

Huomioithan, että tämä lomake ei ole tarkoitettu akuutin hätätilanteen hoitoon.
Hätätilanteissa ota suoraan yhteyttä hätäkeskukseen tai poliisiin soittamalla numeroon 112.
Lapsiperheiden palveluohjaukseen voit ottaa yhteyttä, kun jokin asia perheen, lapsen tai nuoren tilanteessa huolettaa.

 

Voit pyytää tällä lomakkeella henkilökohtaista yhteydenottoa lapsi- ja perhepalveluiden ammattilaiselta. Kirjoita lomakkeelle yleiskuvaus asiastasi. Älä kirjoita arkaluonteisia tai yksityiskohtaisia henkilötietoja (kuten henkilötunnus). Nimi ja puhelinnumero tarvitaan, jotta voimme vastata yhteydenottoosi. Säilytämme antamiasi tietoja vain sen aikaa, mikä on tarpeen asian hoitamiseksi/palvelun toteuttamiseksi. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin

Please wait...